Penafian

Panduan ini dihasilkan untuk memberikan pengajaran dan menyalurkan maklumat umum mengenai subjek yang dibincangkan. Ia tidak boleh dianggap sebagai mengandungi nasihat kewangan, sekuriti atau perakuan sekuriti.

Strategi yang disebut di dalam buku ini mungkin tidak sesuai untuk setiap individu dan tidak dijamin dapat menghasilkan kesan tertentu kepada semua pihak.

Walaupun segala usaha telah dilakukan untuk memastikan ketepatan informasi di dalam buku ini ketika penulisan, namun begitu informasi selalu bertukar dengan cepat. Oleh itu, sesetengah dari maklumat yang ada di dalam buku ini mungkin sudah tidak tepat ketika anda membacanya. Juga, kemungkinan ada kesalahan tipografi dan kandungan.

Tidak ada jaminan yang diperakukan bahawa maklumat yang terkandung di dalam buku panduan ini adalah tepat dan lengkap. Pengarang serta penerbitnya dengan ini secara khususnya tidak bertanggungjawab atas apa-apa risiko, kehilangan, liabiliti, sama ada secara peribadi atau tidak, yang berlaku akibat penggunaan dan aplikasi kandungan buku panduan ini, secara langsung atau tidak langsung.

Anda dirayu supaya membaca semua bahan-bahan yang ada, belajar seberapa banyak tentang pembuatan cupcake dan perkara yang dibincangkan, dan menjalinkan maklumat ini dalam keperluan diri anda sendiri.

Dengan belian buku panduan ini, anda tersekat oleh syarat-syarat di atas.

Ribuan terima kasih

 

 

Utama| Earning Disclaimer| Privacy Policy| Affiliate | Pertanyaan | Soalan Lazim

Diterbitkan Oleh:

Ebook Media Publishing [ IP0381616-A]
No.A-8, Tingkat 1, Arked MPKK,Jalan Daeng Selili,
33000 Kuala Kangsar, Perak

Dengan Kerjasama:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak

HP: 012 359 6909/019 542 1950 (shida), 012 956 5256(sham)
Emel: support@buatcoklat.com
Masa:(8.00am-5.00pm, Isnin- Jumaat)


SMS sahaja selepas waktu diatas.