Ketahui Rahsia Untuk Anda Menambah Pendapatan Dengan Menjual Biskut Raya Homemade. Tak Tahu? Jangan Risau, Biar Saya Tunjukkan Cara Membuatnya..

 

"Modal Rendah, Untung Tinggi"

 

Dari: Puan Shida
Tarikh:
RE: Perniagaan Biskut Dari Rumah

Nama saya Nor Hasidah @ Nur Syahidah. Saya merupakan seorang usahawan bakeri dari rumah sejak tahun 2009. Bermula secara kecil kecilan, kini perniagaan yang kami usahakan semakin membesar.

Dengan bermula secara kecil kecilan, kami cuba membesarkan perniagaan kami ini sedikit demi sedikit. Perniagaan biskut salah perniagaan menghasilkan pendapatan besar kami. Walaupun ia bermusim, pendapatan daripada jualan biskut sebulan boleh mengatasi pendapatan kami selama beberapa bulan.

CD Panduan Biskut Untuk Bisnes ini merupakan CD ke empat keluaran syarikat kami. Bermula dengan CD Coklat Buatan Tangan, CD Panduan Bisnes Cupcake dan seterusnya CD Kek Coklat Sedap. Ia merupakan perkongsian terbaru daripada kami.

Kami percaya apabila Ilmu jika disampaikan, ia lebih berkat. Dan ilmu ini akan terus berkembang. Atas dasar ini, kami serahkan segala rahsia perniagaan kami kepada mereka yang berminat.

Kenapa Dedahkan Rahsia Periuk Nasi Sendiri?

Bagi kami, rezeki adalah anugerah Tuhan. Andainya ia rezeki kami, kami akan menerimanya. Kenapa perlu berahsia rahsia? Ilmu akan lebih bermanfaat jika dikongsi dan diamalkan oleh ramai orang lain.

Dunia ini cukup besar untuk kita semua. Ada ramai lagi pelanggan dan bakal pelanggan yang sedang menanti kita bagi mendapatkan produk keluaran kita. Apa salahnya jika dikongsi bersama bukan?

Perniagaan Biskut Cukup Ringkas...

Kenapa? Kita langsung tidak memerlukan peralatan yang banyak. Memadai dengan oven untuk membakar biskut yang kita hasilkan. Malah saya masih lagi menyimpan oven kecil yang banyak berjasa kepada perniagaan kami suatu masa dahulu. Ia masih lagi berfungsi dengan baik sehingga kini.

Oven Elektrik Pensonic

Saya mengunakan 2 oven jenis ini pada tahun 2009. Pada ketika perniagaan hanya bersifat mencuba dan juga minat. Lagipun ketika itu, saya baru sahaja berhenti kerja sebagai eksekutif di sebuah pasaraya besar.

Kini kami mempunyai 3 oven bersaiz industri untuk perniagaan kami.

Pada awalnya, biskut yang dihasilkan hanya dibeli oleh saudara mara. Sebabnya mereka sudah merasa biskut yang saya hasilkan sebelum ini. Jadi merekalah pelanggan pertama kami.

Kebetulan pula mereka juga berniaga restoran di Bandar Diraja Kuala Kangsar. Jadi saya meminta mereka untuk meletakkan sampel di kedai mereka dan menerima tempahan jika ada yang sukakan rasa biskut keluaran kami.

Pada tahun tersebut, dalam masa sebulan kami memperolehi lebih daripada RM2000 hanya daripada biskut raya. Ini membuka mata kami tentang besarnya potensi perniagaan biskut raya ini.

Pelanggan Inginkan Biskut Yang Sedap, Menarik dan Harga Yang Berpatutan

Itulah antara yang kami belajar daripada permintaan pelanggan sebelum ini. Anda juga pelanggan yang jenis tidak kisah tentang harga asalkan biskut sedap dimakan.

Ada juga segelintir pelanggan kami yang sentiasa inginkan biskut yang murah. Mungkin disebabkan pendapatan tidak seberapa. Mereka hanya mampu membeli biskut yang lebih murah harganya.

Jadi kami membuat satu penyelesaian iaitu membuat 2 versi biskut. Satu biskut bajet untuk pelanggan yang inginkan biskut yang murah dan sedap. Dan biskut eksklusif yang lebih mahal harganya.

Biskut Versi Murah dan Versi Eksklusif

Dengan 2 versi ini, kami boleh mencapai 2 sasaran pelanggan yang mempunyai kemampuan berbeza. Malah bahan mentah yang digunakan juga berbeza.

Bagi biskut bajet, hanya marjerin dan tepung murah akan digunakan. Manakala biskut eksklusif, kami mengunakan mentega dan tepung berkualiti tinggi. Ia sesuai dengan harga yang dibayar oleh pelanggan. Harga yang kami tawarkan juga sangat berpatutan, ramai yang tidak berkira untuk membeli biskut keluaran kami.

Permintaan Tinggi Terhadap Biskut Bajet

Permintaan terhadap biskut murah juga sangat tinggi. Ramai yang beli untuk cukup syarat apabila tetamu datang ke rumah. Ada biskut raya. Malah ada yang berfikiran "Ala.. Biskut tu orang yang makan..bukan aku yang makan".

Ya. Itu realiti sekarang ini.

Sendiri makan nak yang sedap dan mahal, orang lain makan biarlah biskut murah murah. Malah di pasaraya, sudah mula ada lambakan biskut raya yang dihasilkan oleh kilang kilang besar.

Rasanya sama, cuma bentuk sahaja berbeza. Malah jika tidak bernasib baik, anda mungkin akan mendapat biskut yang "tengik" kerana sudah lama dihasilkan. Jadi nasiblah siapa yang terkena.

Peluang Menjana Pendapatan Dengan Biskut

Jika dah terkena sekali, pasti lain kali akan mengelak daripada membeli di pasaraya. Takkan nak hidang biskut tengik kepada tetamu yang datang. Pada awalnya nak jimat, kini menjadi rugi pula kerana membeli biskut yang tidak boleh dimakan.

Berita baiknya,ramai mula mencari biskut biskut yang dihasilkan secara homemade. Pastinya biskut ini segar dan baru sahaja dihasilkan. Ini akan membuka peluang untuk anda menyerlah sebagai seorang usahawan biskut.

Memperkenalkan

 

CD Panduan BUat Biskut Bajet Untuk Bisnes

Di dalam CD ini, kami akan menunjukkan cara pembuatan beberapa jenis biskut bajet yang sesuai untuk anda memulakan perniagaan biskut raya anda pada tahun ini.

Kami akan menunjukkan cara pembuatan biskut ini secara video langkah demi langkah. Jadi ini memudahkan anda mengikuti apa yang kami cuba sampaikan. Anda boleh menontonnya berulang kami sehinggan anda faham dan boleh membuat biskut ini dengan sendiri.

Ia adalah satu pelaburan yang terbaik untuk ilmu. Mungkin ia boleh mengubah hidup anda ke tahap yang baharu.

Sebelum itu, anda boleh masukkan nama dan emel anda didalam borang dibawah untuk menerima tips dan panduan percuma dari kami dari masa ke semasa.

Apa yang akan anda pelajari dalam CD Buat Biskut Bajet ini?

Dalam CD ini, kami akan menunjukkan pembuatan 10 jenis biskut bajet untuk anda cuba dan jual menjelang hari raya ini.

Video #1 Biskut Kacang Hijau

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Biskut ini cair di dalam mulut menyebabkan ramai yang mengemari biskut ini. Ia adalah antara biskut high demand tahun ini.

 

 

Video #2 Biskut Mixed Fruit

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut yang dicampur dengan buah buahan kering seperti kismis dan sebagainya. Kosnya rendah dan mempunyai permintaan.

 

 

Video #3 Biskut Bijan

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut bijan dengan mudah ini langkah demi langkah. Biskut ini cair di dalam mulut menyebabkan ramai yang mengemari biskut ini. Tekstur biskut ini juga agak lembut dan sedap dimakan.

 

 

Video #4 Biskut White Rose

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Ia merupakan antara biskut yang paling dibanyak ditempah pada tahun lepas. Kos pastinya rendah dan mudah untuk dibuat.

 

 

Video #5 Biskut Coklat Rice

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut coklat rice ini langkah demi langkah. Biskut ini ditempah setiap tahun oleh regular customer kami. Ia merupakan biskut kami paling laris di ekspo di Terengganu.

 

 

Video #6 Biskut Strawberry

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Biskut ini mengunakan bahan yang murah dan mempunyai rasa strawberry. Boleh diubah dekorasi dengan coklat agar nampak eksklusif.

 

 

Video #7 Biskut Cip Coklat Almond

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Ia mengunakan badam nib yang sedikit. Rasanya seperti biskut coklat cip walaupun tanpa coklat chip.

 

 

Video #8 Biskut Nestum

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Biskut ini antara biskut yang mudah dijual dan tidak mengunakan acuan. Anda hanya perlu gentel dan tekan menjadi bulat sebelum dibakar.

 

 

Video #9 Biskut Gajus

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah. Biskut yang mudah dibuat dan kos yang rendah. Ia juga mempunyai permintaan ketika hari perayaan.

 

 

Video #10 Biskut Susu

Dalam video ini saya menunjukkan membuat biskut mudah ini langkah demi langkah.Biskut ini sangat ringkas dan mengunakan bahan yang sedikit. Ia mengunakan susu pekat sebagai bahan asas.

 

 

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Panduan Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat biskut . Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh berniaga secara kecil kecilan dengan biskut keluaran anda.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Pembuatan biskut sebenarnya tidaklah sukar. Anda hanya perlu rajin untuk mencuba resepi terbaru yang mungkin anda perolehi di dalam buku, internet dan sebagainya. Anda boleh menjadikannya sebagai produk anda.

Oklah Puan Shida... saya sudah berminat sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej CD ini...???

Panduan Buat Biskut ini merupakan satu perkongsian pengalaman daripada kami. Kami ingin berkongsi bahawa anda boleh melakukannya jika anda benar benar berusaha merealisasikannya. Jadi kami meletakkan harga ini..

RM150

Bukan semua orang mampu membeli dengan harga ini. Malah saya sendiri pernah menghadiri kelas membuat biskut dengan harga ratusan ringgit hanya untuk belajar 5 jenis biskut sahaja. Kami tunjukkan 10 jenis biskut dalam CD kami ini. Jadi kami boleh meletakkan harga ini

RM100

Ia adalah harga yang biasa saya kenakan bagi produk CD keluaran kami. Namun, saya rasa ia patut dijual pada harga yang lebih murah agar mampu dimiliki oleh semua orang. Jadi saya mengambil keputusan untuk meletakkan harga CD ini..

*RM70 Sahaja

Ya. Itulah harganya bagi CD Buat Biskut Bajet ini. Saya rasakan ia merupakan harga yang mampu dimiliki oleh kebanyakan daripada kita. Ia berdasarkan pengalaman kami sendiri yang menjalankan perniagaan biskut setakat ini. Kami akan membuka jualan CD ini hanya untuk...

* 500200 Orang Sahaja Lagi!!

 

Jualan akan terus ditutup bila bila masa pada tarikh berkenaan atau mencapai sasaran. Jika anda ingin mengetahui bagaimana untuk membangunkan perniagaan biskut anda. Inilah peluang anda. Dapatkan segera CD ini.

>>Klik Sini Untuk Milik CD Biskut Bajet Ini Sekarang

Penghantaran CD

Bayaran pos adalah PERCUMA. Jadi kos penghantaran bagi CD ini akan ditanggung oleh pihak kami. Bagi pelanggan di Brunei, Singapura dan Indonesia. Hanya versi download akan diberikan.

Dengan CD ini, anda boleh belajar walaupun tidak menghadiri sebarang kursus.Malah ia menjimatkan wang anda kerana kebiasaannya kursus pembuatan biskut berharga sekurang kurangnya RM200++ bagi setiap sesi.

Dengan hanya RM70, anda boleh belajar perkara yang sama yang anda akan pelajari menerusi kursus bakeri . Ia menjimatkan duit anda.

Testimoni anda disini.

 

Jom Buat Duit Raya!

Dengan hari raya yang bakal menjelang, peluang untuk anda memulakan perniagaan biskut raya ini masih terbuka luas. Malah kami sendiri sudah mula menerima tempahan daripada rakan perniagaan dan juga pelanggan pelanggan kami sebelum ini.

Tempahan Awal Yang Kami Terima

Kami bermula secara kecil kecilan. Modal kami juga kecil pada awal pembabitan kami dalam perniagaan ini. Kami cuba mengembangkan lagi perniagaan kami dari tahun ke tahun.

Dapatkan Sekarang Pakej CD But Biskut Sekarang

 

Dan menerima kemaskini tentang produk kami secara PERCUMA sepanjang hidup.

Dengan hanya pelaburan RM70.00 anda mendapat kemaskini sepanjang hidup. Kami sememangnya memberikan kemaskini tentang produk kami dari masa ke semasa.

Kini semuanya terpulang kepada anda...

Saya telah tunjukkan jalan untuk anda membuka peluang anda untuk berbisnes. Jika tidak ingin berbisnes, kagumkan tetamu anda dengan kehebatan kek coklat yang anda hasilkan sendiri.

Kami sudah kongsikan segalanya di dalam pakej CD Buat Biskut ini. Sekarang sudah tiba masanya untuk anda membuat keputusan.

 

Yang benar,

Puan Shida

Hp: 012 3596909 / 019 5421950

p/s: Tawaran ini sangat terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan saya sebelum ini. Kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

p/p/s – Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu capai kejayaan dengan pantas tetapi anda kena bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video ini.

Dapatkan Sekarang CD Panduan Buat Biskut Ini

 

 

BuatBiskut.com Salah Satu Produk:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak
HP: 012 3596909 (shida), 012 9565256(sham)