Mahukah Anda Belajar Untuk Membuat Kek Cheese Sendiri Antaranya Seperti Kek Cheese Meleleh Yang Terkenal Itu?

Biar kami tunjukkan caranya tanpa anda perlu keluar daripada rumah anda!

Daripada Penerima Anugerah Sahabat Harapan AIM Kuala Kangsar...

Tips Percuma

Ketahui tips dan panduan perniagaan bakeri daripada kami. Ia hasil daripada pengalaman berharga yang ingin dikongsi bersama dengan anda. Masukkan nama dan emel anda dibawah. Jika terdapat sebarang tawaran diskaun atau freebies lain, kami akan maklumkan menerusi emel yang anda daftarkan ini.

Mahu Tips Percuma Daripada FBN Bakery? Masukkan Emel dan nama anda dibawah:

Mail List Subscription Form

Please fill in and submit the form below to subscribe to our mailing list.

 

 

Salam Hormat daripada kami di FBN Bakery,

Kek Cheese adalah antara produk yang hangat di pasaran kini. Terdapat pelbagai jenis kek yang dijual samada meleleh atau tidak. Produk yang sedap akan sentiasa dicari oleh orang. Ia pasti satu berita gembira buat penjualnya.

Kek Cheese Yang Lembut, Cair Di Mulut

Menjadi lumrah manusia untuk mencari sesuatu yang sedap untuk dimakan. Malah ramai diantara kita akan terus mencari makanan yang sedap-sedap. Itulah sifat manusia. Kek cheese kini adalah antara kek yang mendapat sambutan yang sangat hangat di seluruh negara.

Kenapa?

Pastinya dengan keenakan krimnya lazat, keknya yang lembut. Apabila mencubanya sekali, pasti hendak lagi. Inilah yang kami alami sendiri apabila mula menjual kek cheese. Cheese adalah makanan yang cepat memuakkan orang jika salah cara pembuatannya.

Memperkenal Produk Video terbaru kami iaitu CD Panduan Membuat Kek Cheese...

Di dalam CD ini, kami akan berkongsi tentang pembuatan kek cheese yang terkenal iaitu Kek Cheese Meleleh. Selain itu, kami juga menampilkan beberapa lagi kek yang cheese yang boleh anda cuba samada untuk perniagaan atau makan-makan disamping keluarga.

CD Kek Cheese ini merupakan CD ke 10 yang diterbitkan oleh syarikat kami. Kami sudah buktikan bahawa anda tidak semestinya ke bengkel atau kelas untuk belajar dalam bidang bakeri ini. Ia boleh dilakukan hanya daripada rumah.

Betul ke boleh belajar daripada CD je?

Betul. Kami telahpun menjual ribuan di CD keluaran syarikat kami ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Malah kami juga mendapat tempahan daripada pelanggan daripada Singapura, Brunei dan Indonesia.

Anda juga boleh tag gambar kek cheese yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan CD Kek Cheese ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

 

Jadikan Koleksi Peribadi Untuk Diri dan Anak-Anak

Pada hari ini, bukan senang untuk menghadiri bengkel dan kelas masakan. Dengan adanya CD ini, anda boleh belajar dan anak- anak anda juga boleh turut sama belajar. Malah jika sudah bercucu, cucu anda juga boleh memanfaatkan CD keluaran syarikat kami.

Kami di FBN Bakeri akan terus membangunkan produk pembelajaran dari rumah ini dari masa ke semasa. Semoga ia dipermudahkan dan boleh dimanfaatkan ramai orang.

Apa yang anda akan belajar dalam CD Kek Cheese ini?

Berikut adalah antara yang akan anda pelajari daripada CD Kek Cheese keluaran syarikat kami ini. Ia merupakan dalam bentuk video. Jadi anda tidak perlu mencetaknya. Pasangkan sahaja di komputer anda, anda boleh mula belajar membuat kek anda sendiri. Terdapat 2 versi yang diterbitkan iaitu Versi Komputer dan DVD Player.

Video #1 Kek Cheese Meleleh

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat Kek Cheese Meleleh yang terkenal di internet. Ia mudah dan sedap.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Ia mempunyai 4 jenis perisa utama iaitu vanilla, pandan, strawberry dan tiramisu.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese leleh dan topping cheese.

 

>> Miliki CD Ini Sekarang <<

Video #2 Kek Cheese Wonder

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek cheese yang kaya dengan rasa cheese yang cair di mulut dan sangat sedap.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese wonder.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese ini.

 

>> Miliki CD Ini Sekarang <<

Video #3 Kek Chocolate Marble Cheese

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek coklat cheese marble yang sedap dan lemak. Ia menjadi kegemaran kami sendiri. Kek ini boleh dikukus atau dibakar.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese marble ini.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese coklat marble yang enak.

 

>> Miliki CD Ini Sekarang <<

Video #4 Cheese Momento

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek cheese yang sedap, lembut dan gebu. Ia sangat mudah dibuat oleh sesiapa sahaja.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese momento.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese momento.

 

>> Miliki CD Ini Sekarang <<

Diatas adalah antara kek cheese yang akan anda pelajari daripada CD Kek Cheese ini. Selain itu, kami turut menyediakan satu panduan khas untuk mereka yang ingin berniaga dengan produk bakeri seperti biskut, muffin dan kek..

Ebook Panduan Pemasaran Bisnes Bakeri

Dalam ebook ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk memasarkan produk anda di internet dan juga secara offline. Ia boleh meluaskan lagi pasaran anda dan memudahkan anda menjual produk anda.

>> Miliki CD Ini Sekarang <<

 

Soal Jawab Pembuatan Kek Cheese

Dalam ebook ini anda akan menjawab semua persoalan yang diajukan oleh pelanggan sebelum ini. Ia adalah kompilasi soalan dan jawapan berkenaan perkara teknikal BuatKekKukus.com, pembuatan kek kukus dan juga pemasaran kek kukus.

Ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan dimaklumkan jika ada kemaskini baru dimasukkan.

Terdapat soalan dan jawapan penting yang perlu anda tahu di dalamnya.

Seperti produk kami yang lain, ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan mendapatnya secara PERCUMA tanpa sebarang bayaran tambahan.

p/s: Ia juga adalah ebook, bukan buku bercetak.

 

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Panduan Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat muffin. Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer atau DVD Player dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh memulakan perniagaan kek cheese anda dengan segera.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Oklah Puan Shida... saya sudah yakin sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej video belajar Kek Cheese ini...???

Anda boleh membaca pelbagai buku berkenaan kek cheese yang ada dipasaran, ia tidak akan sama dengan apa yang bakal anda beli ini. Anda akan menerima panduan dan juga resepi yang kami gunakan dalam perniagaan. Ia sudah diubahsuai dan diminati oleh pelanggan kami sebelum ini.

Anda juga akan mendapat khidmat konsultasi daripada saya untuk memulakan bisnes anda sendiri.

Sebelum saya umumkan nilai yang perlu anda labur satu perkara yang perlu anda ingat bahawa ilmu yang bakal anda perolehi ini bukan ilmu murahan tetapi ilmu sebenar yang dibuktikan keberkesanannya.

Pada awalnya saya bercadang untuk meletakkan nilai sebanyak :


RM150

 

Ia adalah antara harga yang biasa saya tawarkan untuk kursus bakeri yang kami terbitkan sebelum ini kerana ia melibatkan konsultasi,namun kali ini saya rasakan saya tidak mahu nilai yang saya letakkan menjadi bebanan buat anda oleh itu saya nilai tersebut saya turunkan menjadi...

*RM130

 

Ia masih tinggi. Setelah difikirkan semasak-masaknya,saya ingin menghasilkan lebih ramai usahawan dengan panduan ini sebagaimana panduan bakeri terbitan kami sebelum ini, saya meletakkan harga pada.

Kini harga CD ini adalah...

 


Kini...

*RM100 Sahaja

>> Klik Sini Untuk Miliki CD Ini Sekarang <<


 

PERHATIAN!!!

Link download akan diberikan dalam masa 48 jam daripada masa tempahan. CD akan dipos dalam masa 3 hari bekerja. Pastikan alamat yang anda berikan adalah tepat. Jika boleh gunakan alamat rumah kerana lebih selamat.

Mohon berikan alamat yang paling selamat!

Terdapat beberapa kes CD tidak sampai ke alamat pejabat. Ia mungkin telah diambil oleh rakan pejabat tanpa memberitahu kepada anda.

Anda boleh memberikan feedback atau pertanyaan terus ke emel

support@buatcoklat.com

Anda juga boleh tag gambar kek cheese yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan DVD Kek Cheese ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong produk keluaran kami.

Yang Benar

-Puan Shida

Hp: 012 3596909 / 019 5421950

 

p/s: Tawaran ini sangat terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan saya sebelum ini. Kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

p/p/s – Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu capai kejayaan dengan pantas tetapi anda kena bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video ini.

Usah bertangguh, dapatkan dengan segera!


 

Diterbitkan Oleh:

Ebook Media Publishing [ IP0381616-A]
No.A-8, Tingkat 1, Arked MPKK,Jalan Daeng Selili,
33000 Kuala Kangsar, Perak

Dengan Kerjasama:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak

HP: 012 359 6909/019 542 1950 (shida), 012 956 5256(sham)
Emel: support@buatcoklat.com
Masa:(8.00am-5.00pm, Isnin- Jumaat)


SMS sahaja selepas waktu diatas.