Ingin Belajar Cara Sebenar Membuat Muffin Yang Disukai Ramai? Jangan Risau Kerana Kami Akan Tunjukkan Caranya Untuk Anda Boleh Membuat Muffin Yang Sedap Untuk Perniagaan Atau Makan-Makan.

Anda Kini Boleh Pelajari Dengan Cara Paling Mudah Hanya Dari Rumah!


Tips Percuma

Ketahui tips dan panduan perniagaan bakeri daripada kami. Ia hasil daripada pengalaman berharga yang ingin dikongsi bersama dengan anda. Masukkan nama dan emel anda dibawah. Jika terdapat sebarang tawaran diskaun atau freebies lain, kami akan maklumkan menerusi emel yang anda daftarkan ini.

First Name:
Email address:

 

Salam hormat daripada kami di FBN Bakery.

Ramai yang berminat membuat muffin. Lagi ramai yang mengemari dan menyukai muffin. Malah muffin kini menjadi antara goodies popular yang di letakkan ke dalam beg goodies majlis perkahwinan, pertunangan dan sebagainya.

Sebabnya ianya sedap, tahan lasak dan tidak terlalu mahal. Ia sesuai dan mampu untuk semua golongan masyarakat. Muffin dijual diantara RM0.30 sen sehinggan RM2.00 sebiji bergantung kepada jenis muffin dan saiz.

Apa Bezanya Muffin dan Cupcake?

Terdapat beberapa perbezaan ketara bagi kedua dua jenis makanan ini. Ramai yang masih tidak tahu membezakannya diantara kedua-dua produk bakeri ini.

Muffin sebenarnya mempunyai tekstur yang agak keras dan padat. Ia tidak mempunyai topping seperti krim dan sebagainya. Orang memakannya terus. Ia sesuai untuk goodies kerana tidak comot dengan topping. Ia mempunyai pelbagai perisa dan dekorasi.

Cupcake pula adalah sejenis kek. Ia adalah kek di dalam cawan. Teksturnya lembut dan gebu. Kebiasaanya, cupcake dijual dengan krimnya yang pelbagai warna dan bentuk. Ia cantik kerana topping krim yang berwarna warni. Ia mudah comot kerana krimnya akan melekat pada dome (bekas) yang meletakkan cupcake.

Walau bagaimanapun kedua-duanya boleh mendatangkan pendapatan lumayan kepada penjualnya.

Itulah yang membezakan cupcake dan juga muffin. Kami harap anda boleh membezakannya nanti.

Kami ingin berkongsi beberapa resepi muffin dan juga teknik pembuatan muffin dalam cd terbaru kami ini.

Memperkenal DVD terbaru kami iaitu CD Panduan Membuat Muffin...

Dalam CD kali ini kami akan berkongsi teknik sebenar dalam pembuatan muffin. Dalam CD ini juga persoalan kenapa muffin anda tidak menjadi akan terjawab. Kami akan berkongs beberapa resepi kami untuk anda mencuba dan membuatnya sendiri.

Malah beberapa resepi berkenaan adalah resepi perniagaan kami. Malah anda boleh menjadikan muffin sebagai salah satu daripada sumber produk perniagaan bakeri anda di rumah. Anda boleh menambah pendapatan daripadanya.

Semuanya kami akan tunjukkan menerusi CD yang kami terbitkan ini. CD ini merupakan CD/DVD kami yang ke 9 yang diterbitkan dalam siri Belajar Bakeri kami.

Betul ke boleh belajar daripada CD je?

Betul. Kami telahpun menjual ribuan di CD keluaran syarikat kami ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Malah kami juga mendapat tempahan daripada pelanggan daripada Singapura, Brunei dan Indonesia.

Anda juga boleh tag gambar muffin yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan CD Panduan Muffin ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

 

Jadikan Koleksi Peribadi Untuk Diri dan Anak-Anak

Pada hari ini, bukan senang untuk menghadiri bengkel dan kelas masakan. Dengan adanya CD ini, anda boleh belajar dan anak- anak anda juga boleh turut sama belajar. Malah jika sudah bercucu, cucu anda juga boleh memanfaatkan CD keluaran syarikat kami.

Kami di FBN Bakeri akan terus membangunkan produk pembelajaran dari rumah ini dari masa ke semasa. Semoga ia dipermudahkan dan boleh dimanfaatkan ramai orang.

Apa yang anda akan belajar dalam CD BUAT MUFFIN ini?

Berikut adalah antara yang akan anda pelajari daripada CD Buat Muffin keluaran syarikat kami ini. Ia merupakan dalam bentuk video. Jadi anda tidak perlu mencetaknya. Pasangkan sahaja di komputer anda, anda boleh mula belajar membuat kek anda sendiri. Terdapat 2 versi yang diterbitkan iaitu Versi Komputer dan DVD Player.

Video #1 Vanilla Syiok!

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin vanilla yang pelbagai dengan mengunakan satu resepi. Anda boleh mengunakan kreativiti anda untuk mempelbagaikan muffin hasil tangan anda.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat muffin vanilla.

 

Tempah Sekarang

Video #2 Chocolate Chips

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin cips coklat yang penuh rasa coklat. Ia sesuai untuk pengemar coklat yang tegar.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat muffin cips coklat.

 

Tempah Sekarang

Video #3 Lemon Chocolate Chips

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin lemon chocolate chips. Muffin ini jenis berongga di dalamnya.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat lemon chocolate chips muffin.

 

Tempah Sekarang

Video #4 Durian Power!

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin durian yang sedap. Ia mengunakan isi durian segar untuk membuatnya. Perlu tunggu musim durian jika nak membuatnya.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat muffin durian.

 

Tempah Sekarang

Video #5 Coconutlicious

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin kelapa / coconutlicious. Ia adalah adaptasi daripada resepi ibu saya yang pernah saya makan ketika kecil dahulu. Ia sedap dan berwarna warni.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat muffin coconutlicious.

 

Tempah Sekarang

Video #6 Cheezy Chocolate Muffin

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat muffin cheezy chocolate muffin. Ia kombinasi pengemar muffin dan juga keju.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi muffin yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat muffin.

Langkah demi langkah membuat muffin cheezy chocolate.

 

Tempah Sekarang

Diatas adalah antara muffin yang akan anda pelajari daripada CD Muffin ini. Selain itu, kami turut menyediakan satu panduan khas untuk mereka yang ingin berniaga dengan produk bakeri seperti biskut, muffin dan kek..

Ebook Panduan Pemasaran Bisnes Bakeri

Dalam ebook ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk memasarkan produk anda di internet dan juga secara offline. Ia boleh meluaskan lagi pasaran anda dan memudahkan anda menjual produk anda.

Tempah Sekarang

 

Soal Jawab Pembuatan Kek Kukus

Dalam ebook ini anda akan menjawab semua persoalan yang diajukan oleh pelanggan sebelum ini. Ia adalah kompilasi soalan dan jawapan berkenaan perkara teknikal BuatKekKukus.com, pembuatan kek kukus dan juga pemasaran kek kukus.

Ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan dimaklumkan jika ada kemaskini baru dimasukkan.

Terdapat soalan dan jawapan penting yang perlu anda tahu di dalamnya.

Seperti produk kami yang lain, ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan mendapatnya secara PERCUMA tanpa sebarang bayaran tambahan.

p/s: Ia juga adalah ebook, bukan buku bercetak.

 

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Panduan Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat muffin. Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer atau DVD Player dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh memulakan perniagaan muffin anda dengan segera.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Oklah Puan Shida... saya sudah yakin sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej video belajar Muffin ini...???

Anda boleh membaca pelbagai buku berkenaan muffin yang ada dipasaran, ia tidak akan sama dengan apa yang bakal anda beli ini. Anda akan menerima panduan dan juga resepi yang kami gunakan dalam perniagaan. Ia sudah diubahsuai dan diminati oleh pelanggan kami sebelum ini.

Anda juga akan mendapat khidmat konsultasi daripada saya untuk memulakan bisnes anda sendiri.

Sebelum saya umumkan nilai yang perlu anda labur satu perkara yang perlu anda ingat bahawa ilmu yang bakal anda perolehi ini bukan ilmu murahan tetapi ilmu sebenar yang dibuktikan keberkesanannya.

Pada awalnya saya bercadang untuk meletakkan nilai sebanyak :


RM150

 

Ia adalah antara harga yang biasa saya tawarkan untuk kursus bakeri yang kami terbitkan sebelum ini kerana ia melibatkan konsultasi,namun kali ini saya rasakan saya tidak mahu nilai yang saya letakkan menjadi bebanan buat anda oleh itu saya nilai tersebut saya turunkan menjadi...

*RM100

 

Ia masih tinggi. Setelah difikirkan semasak-masaknya,saya ingin menghasilkan lebih ramai usahawan dengan panduan ini sebagaimana panduan bakeri terbitan kami sebelum ini, saya meletakkan harga pada.

Kini harga CD ini adalah...

*RM50

*RM60 Sahaja

 

 

PERHATIAN!!!

Link download akan diberikan dalam masa 48 jam daripada masa tempahan. CD akan dipos dalam masa 3 hari bekerja. Pastikan alamat yang anda berikan adalah tepat. Jika boleh gunakan alamat rumah kerana lebih selamat.

Mohon berikan alamat yang paling selamat!

Terdapat beberapa kes CD tidak sampai ke alamat pejabat. Ia mungkin telah diambil oleh rakan pejabat tanpa memberitahu kepada anda.

Anda boleh memberikan feedback atau pertanyaan terus ke emel

support@buatcoklat.com

Anda juga boleh tag gambar kek kukus yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan DVD Muffin ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong produk keluaran kami.

Yang Benar

-Puan Shida

Hp: 012 3596909 / 019 5421950

 

p/s: Tawaran ini sangat terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan saya sebelum ini. Kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

p/p/s – Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu capai kejayaan dengan pantas tetapi anda kena bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video ini.

Usah bertangguh, dapatkan dengan segera!

Klik di sini Untuk Pembelian CD Panduan Buat Muffin

 

Utama| Earning Disclaimer| Privacy Policy| Affiliate | Pertanyaan | Soalan Lazim

Diterbitkan Oleh:

Ebook Media Publishing [ IP0381616-A]
No.A-8, Tingkat 1, Arked MPKK,Jalan Daeng Selili,
33000 Kuala Kangsar, Perak

Dengan Kerjasama:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak

HP: 012 359 6909/019 542 1950 (shida), 012 956 5256(sham)
Emel: support@buatcoklat.com
Masa:(8.00am-5.00pm, Isnin- Jumaat)


SMS sahaja selepas waktu diatas.